• Home
  • Over ons
  • Vacatures

Vacatures

Vacature

Ervaren Rioolmonteur/grondwerker/meewerkend voorman

Als rioolmonteur/grondwerker/meewerkend voorman heb je een afwisselende, technische functie. Na een inwerkperiode ga je zelfstandig op pad om uiteenlopende grond- en rioleringswerkzaamheden uit te voeren.

De werkzaamheden betreffen o.a.:

- Aanleggen/repareren huisaansluitingen en rioleringen

- Graaf- en grondwerkzaamheden

- Kolken plaatsen

- Onderhoud/renovatie pompputten

Hoe ziet een werkdag eruit?

Om 7.00 uur beginnen we de dag met zijn allen in de kantine en drinken we koffie. Daar worden de werkzaamheden voor die dag besproken en zie je in jouw tablet waar en welke werkzaamheden jij gaat uitvoeren. Daarna ga je op pad naar particulieren en bedrijven voor de aanleg en reparatie van riolering. Geen dag is hetzelfde. De ene dag sta je bij een particulier, de ander dag bij een school. De week daarop verricht je misschien wel grond- en graafwerkzaamheden voor een groot project. Je hebt dagelijks contact met klanten en helpt hen op een vriendelijke manier. Aan het eind van je werkdag boek je jouw gemaakte uren en gebruikte materialen in jouw tablet.

Wie zoeken wij?

Je hebt MBO werk- en denkniveau bij voorkeur richting techniek. Ervaring in het vak is een vereiste. Je beschikt over technisch inzicht en je kunt zelfstandig werken. Ervaring met een graafmachine is een pluspunt. Verder ben je in het bezit van een rijbewijs, ben je flexibel en klantvriendelijk.

 

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een leuk, professioneel bedrijf met een informele sfeer, gevestigd in Culemborg. We zoeken iemand voor de lange termijn. Bij goed functioneren is er vooruitzicht op een vast dienstverband. Samen overleggen we graag wat de mogelijkheden voor jou zijn binnen ons bedrijf. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden veel studiemogelijkheden. We hebben goede arbeidsvoorwaarden zoals; een marktconform salaris afhankelijk van ervaring, 25 vakantiedagen, 13 adv dagen, mogelijkheden voor opleidingen en een pensioenregeling.

Voor meer informatie, kun je bellen naar 0345-512847.

Reacties graag via de mail: contact@joh-versteeg .nlVacature


Servicemonteur Storingen/Technisch servicemonteur/Leerling

Als servicemonteur Storingen heb je een afwisselende, technische functie. Je verhelpt zelfstandig verstoppingen in de riolering. Iedere dag is anders en biedt nieuwe uitdagingen! De werkzaamheden betreffen o.a.:

- Ontstoppings- en reinigingswerkzaamheden

- Onderhoud verrichten

- Het uitvoeren van kleine reparaties

Hoe ziet een werkdag eruit?

Om 7.00 uur beginnen we de dag met zijn allen in de kantine en drinken we koffie. Daar worden de werkzaamheden besproken en zie je in jouw tablet op welke adressen jij verstoppingen gaat oplossen. Dit kunnen adressen zijn bij bedrijven, particulieren, zorginstellingen, scholen etc. Gedurende de dag zullen er vaak nog verstoppingen bijkomen, maar dat maakt het werk juist zo leuk en afwisselend. Je weet nooit hoe de dag loopt!

Rond half 8 stap je in een bedrijfswagen en rijdt je naar je eerste verstopping. Wanneer de klus klaar is en de klant blij is dat de verstopping verholpen is, boek je jouw gemaakte uren en gebruikte materialen op de tablet en zo volgen de overige adressen. Aan het eind van de dag kun je met een voldaan gevoel naar huis. Je hebt echt iets kunnen betekenen voor de klanten.

Wie zoeken wij?

Iemand die gemotiveerd is. Het vak kunnen we je leren!

Een opleiding richting techniek is een pluspunt, maar zeker niet noodzakelijk. Wel moet je klantvriendelijk zijn, op den duur zelfstandig kunnen werken, technisch inzicht hebben, flexibel zijn qua werktijden en een rijbewijs hebben.

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een leuk, professioneel bedrijf met een informele sfeer, gevestigd in Culemborg. We zoeken iemand voor de lange termijn. Bij goed functioneren is er vooruitzicht op een vast dienstverband. Samen overleggen we graag wat de mogelijkheden voor jou zijn binnen ons bedrijf. Ook als parttimer ben je welkom. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden veel studiemogelijkheden. We hebben goede arbeidsvoorwaarden zoals; een marktconform salaris, 25 vakantiedagen, 13 adv dagen, mogelijkheden voor opleidingen en een pensioenregeling.

Voor meer informatie, kun je bellen naar 0345-512847.

Reacties graag via de mail: contact@joh-versteeg .nl