• Home
  • Over ons
  • Ons bedrijf

Ons bedrijf

Aannemers- en verhuurdiensten

Ons bedrijf
Joh. Versteeg B.V. is een gevestigd aannemings- en verhuurbedrijf in de grond-, weg- & waterbouw. Ons familiebedrijf is opgericht in 1962 en bevindt zich in Culemborg.
Onze opdrachtgevers bestaan uit particulieren, bedrijven en overheden. Met vele van hen is er al sinds jaren een hecht samenwerkingsverband, waar we dan ook trots op zijn. Met ons goed opgeleide en gemotiveerde personeel, onze jarenlange ervaring en eigen machinepark leveren wij goed werk tegen een eerlijke prijs.
Joh. Versteeg B.V. is in het bezit van de certificaten ISO9001 en VCA, waarin wij de kwaliteit en veiligheid van ons werk hebben vastgelegd.

ISO-VCA
Joh. Versteeg B.V. is ISO en VCA gecertificeerd.
Het VCA-certificaat geeft aan dat wordt voldaan aan de eisen omtrent veiligheid, arbeidsomstandigheden (Arbo) en milieu.

ISO 9001 is de internationaal geaccepteerde standaard voor kwaliteitsmanagementsystemen, een hulpmiddel dat een organisatie helpt om de doelstellingen op het gebied van kwaliteit te realiseren. Het certificaat wordt alleen uitgereikt aan bedrijven met het aantoonbare vermogen om voortdurend te voldoen aan de wensen van de klant en de beschreven kwaliteitsnormen bij het leveren van producten en diensten.

iso logo   VCA


Wilt u meer informatie over onze diensten? neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Joh. Versteeg Aannemers- en verhuurdiensten biedt haar diensten aan particulieren en bedrijven. Wij zijn uw aannemer en verhuurder in de Betuwe.